Astrologische Mindstyle – Happy Challenge


Astrologische Mind Style – Happy Challenge Heb je plannen om je voorbereidingen achter de schermen on air te plaatsen en staan je belangrijke gesprekken en contacten te wachten, breken vanaf morgenochtend uitstekende momenten aan! De levenskracht en het licht van de Zon beweegt samen met zijn Mercurius namelijk het gesternte Tweelingen in en vormen één geheel. Communicatie en contacten leggen verlopen optimaal. Met de onzijdige Mercurius in verhoging, verlopen gesprekken soepel. Luchtigheid en soepel zijn ondersteunen je enorm en krijgen fijne projecten een boost. Waak er wel voor dat je blijft gefocust. Te veel willen en uitwaaieren halen je anders van je kern en pure intentie af. Succes! Met Liefde, Sandra

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

healing en reading

BTW-nummer: NL001279684B18

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Leo Plugge

Pelschans 4

2728 GX Zoetermeer

© Created by 2016 by Leo Plugge