top of page

ASTROLOGISCHE MINDSTYLE – AMBITIEUZE AANDACHT


 

ASTROLOGISCHE MINDSTYLE – AMBITIEUZE AANDACHT Vanochtend klokslag 06:09 uur Nederlandse tijd is de bewegelijke en altijd in gesprek zijnde planeet Mercurius op statige wijze het teken Steenbok in gestapt.

Dit betekent een verandering in de atmosfeer op het gebied van je denken en handelen hiernaar. Je zult merken dat je serieuzer wordt en uitkijkt naar een opbouwende fase in je leven met concrete doelen. Dit zeker op het gebied van je rol in de maatschappij. In de natuur klautert de Steenbok, steil de berghellingen op en kan zo de hoogste toppen van de bergen bereiken. Hij is in staat om zelfs op plaatsen te komen, waar geen ander kan komen. Net zoals de Boogschutter streeft de Steenbok ook hoge doelen na! Laat je niet afschrikken door kil en conservatief gedrag van anderen. Dit hangt namelijk ook in de lucht. Somberheid en zwaarte vormen een verleiding bij emotionele leegte, onzekerheid en angst. Beweeg mee in deze ambitieuze sfeer en laat je gedachten gaan over dát wat je wilt bereiken en waar je hartenwensen naar uit gaan! De vormkrachten zijn geweldig ondersteunend. Omdat Mercurius deze dagen ook het gezag van Saturnus gaat tegenkomen belandt je in een fantastische opbouwende fase! Met Liefde, Sandra

Uitgelichte berichten
Recente berichten