top of page

Astrologische Mindstyle – Vurig verlangen


Nadat gisterenochtend de communicatieve en onzijdige planeet Mercurius het gesternte Ram heeft bereikt, sluit vandaag hare majesteit Venus vol passie en vurig verlangen aan! Door deze kosmische veranderingen wordt je opgetild uit de waterige en dromerige Vissen. Je ontvangt vanaf nu de eerste verfrissende en jeugdige prikkelingen van de lente. Ram is de pionier van de dierenriem en moedigt je aan te ontluiken en nieuwe projecten en avonturen op te pakken. Je zult merken dat je denken sneller gaat, minder in de zwaarte aanwezig is en dat er een verlangen groeit naar ‘Ik wil’. Volg dit verlangen en laat je verleiden richting eigenwijs en eigenzinnig zijn. De Venuskrachten in Ariës (Ram) maken je vuriger en ongeduldig in de liefde. Laat spontaniteit je drijfveer zijn en windt er geen doekjes om! Dat waar jij van houdt en waar je voor wilt gaan wordt via vurige impulsen van je hart blootgesteld. Je krijgt grip op situaties en wordt aangestuurd op innerlijk leiderschap en durft risico’s te nemen. Geniet van dit ‘voorspel’ voordat de Lente definitief haar intrede doet. Get Alive en wees onbevreesd! Met Liefde, Sandra

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page