top of page
28-8-2022 21-11-07.jpg

Klankreizen

13-10-2019 14-35-42.jpg

Klankreis - Individueel

Door Leo Plugge

Tijdens een individuele Klankreis kunt u genieten van de klanken van de Klankschalen en de andere instrumenten. U kunt de Klankreis zowel zittend als liggend beleven al naar gelang uw mogelijkheden en wensen.

 

Vooral voor mensen met een beperking, geestelijk/ lichamelijk, is een individuele Klankreis fijn omdat de reis volledig kan worden afgestemd op de voorkeuren en behoeften van de cliënt. Als gevolg kan de Klankreis eventueel bij u op locatie worden gegeven.

 

13-10-2019 14-38-02.jpg

Klankreis > deelnemers zitten (op de grond of op een stoel)

Door Leo Plugge

Tijdens een Klankreis kunt u genieten van de klanken van de Klankschalen en de andere instrumenten. U beleefd de Klankreis, in een groep, zittend

op de grond of op een stoel of bank, al naar gelang uw mogelijkheden en wensen. De groep met deelnemers kan bestaan uit 4 .. 26 deelnemers e.e.a. mede afhankelijk van de beschikbare ruimte. Zittende wordt de reis over het algemeen minder intens beleefd dan liggend echter het blijft een beleving die zeer de moeite waard is waarbij zitten een keuze kan zijn boven liggen.

De Klankreis kan volledig worden afgestemd op de voorkeuren en behoeften van de groep. Als gevolg kan de Klankreis eventueel bij u op locatie worden gegeven.

Klankmeditatie.jpg

Klankreis > deelnemers liggen op matjes

Door Leo Plugge

Tijdens een Klankreis kunt u genieten van de klanken van de Klankschalen en de andere instrumenten. U beleefd de Klankreis, in een groep, liggend op een matje, al dan niet onder een dekentje en een kussen onder het hoofd. De groep met deelnemers kan bestaan uit 4 .. 20 deelnemers e.e.a. mede afhankelijk van de beschikbare ruimte. Liggend wordt de reis over het algemeen meer intens beleefd dan zittend.

De Klankreis kan volledig worden afgestemd op de voorkeuren en behoeften van de groep. Over het algemeen worden dit soort Klankreizen in Yoga studio's en gelijksoortige ruimtes gegeven.

bottom of page