top of page

MAKE A WISH

Ervaar je diep van binnen de behoefte je te omringen met de puurheid en schoonheid van het leven en verlang je ernaar terug te schakelen van de 5e naar de 2e versnelling, doe je er goed aan toe te geven aan de natuurwetten van onze kosmos! De planeet die alles weet over harmonie en schoonheid van het leven, de kleine geluksbrenger ‘Venus’, beweegt momenteel via haar hoogste paraatheid door het gesternte Stier. Deze zalige combinatie die je er aan doet herinneren dat ‘genieten van het aardse leven’ belangrijk is, haakt vanaf vandaag 18:26 uur Nederlandse kloktijd ook nog in met de inspiratievolle en fantasierijke Neptunus in haar gesternte Vissen. Ook Neptunus is in opperste paraatheid. Laat je heerlijke beïnvloeden door dit uiterst subtiele en lieftallige koppel en stel al je zintuigen open voor de natuurwezens. Laat je betoveren door de magie van het leven, ontspan en ga creatief aan de slag. Er breken prachtige momenten aan voor de allesomvattende ‘Liefde’. Laat je deze dagen en dit weekend, verwennen door het ontluikende voorjaar, stap uit de beperkingen van je gedachten en open je hart!

Met Liefde,

Sandra Jansen van Galen

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page