top of page

Hoe geef jij je leven vorm en als je terugkijkt op je leven, wat waren je keerpunten en heb je deze ook werkelijk opgepakt?

Shift naar Zingeving
        
          
                The Intensive
            Herfsteditie november 2017

 

Hoe geef jij je leven vorm en als je terugkijkt op je leven, wat waren je keerpunten en heb je deze ook werkelijk opgepakt?

Heb je de behoefte om nog eens grondig naar jezelf te kijken en te onderzoeken welke hoofdstukken je in je leven nog niet hebt opgepakt? Of wellicht speel je met de gedachte of hartenwens om (verdere) vorm te geven aan persoonlijke zingeving. Heb je al lange tijd de behoefte om van je droom werkelijkheid te maken en ben je absoluut niet meer van plan deze nog langer uit te stellen, dan is deze ‘Intensive’ wellicht iets voor jou!  

In het weekend van vrijdag 24 t/m zondag 26 november 2017 hebben wij als team een bijzonder programma voor je samengesteld, op een sfeervolle locatie in Overijssel. Hier word je alle ruimte geven om op jouw eigen wijze en onder professionele en liefdevolle begeleiding vorm te geven aan inzicht, wijsheid en innerlijke vrede.

In het prachtige natuurgebied De Snippert, tussen Oldenzaal en Enschede, ligt de luxe ‘Familiehoeve’. Een prachtige boerderij waar het tijdens de herfst heerlijk verblijven is, het haardvuur je verwelkomt en het gehele weekend de weldaad van een ‘Hottub’ ter beschikking wordt gesteld.


Kortom, the place to be om in alle rust en vanuit een uitstekende balans, jezelf innig te omarmen.                                           

Programma:
Astrologische Familie en Systeemopstellingen - Meditatie - Klankmassages -  RoosReadingen -  Sjamanisme - Healingen  - Duo Klankschalenconcert –  Stiltewandeling.

Ons Team: Jacques/ Leo/ Willem/ Sandra/ Gerard                                             
                     

Leo:         
Aankomen met klank samen met Leo. Leo is een geboren Scheveninger. Hij is open, integer, invoelend en respectvol in het contact met andere mensen. Luisteren zonder oordeel is één van zijn kwaliteiten. Samen met Leo probeer je op unieke wijze de momenten in je leven te ontrafelen waarin het niet helemaal helder is of zelfs helemaal niet helder, welke richting jij op kunt gaan of wat jou hierin blokkeert. 

Leo inspireert en stimuleert je persoonlijke groei in bewustzijn op jouw weg naar innerlijke vrijheid oa via de RoosReadingen en Klankschalenmassages/reizen. Zijn aardse en zeker niet zweverige Readingen helpen je, om op je eigen manier en in je eigen tempo de uitdagingen over jezelf aan te gaan en bieden je de mogelijkheden om vrijer, spontaner en met meer plezier te leven en te werken.

Zijn missie: Helpen bouwen aan- en het stimuleren van een wereld waarin mensen contact durven- en willen maken met zichzelf en met elkaar. Mensen die durven verbinden via de buitenkant, in het dagelijks leven en in de normale omgang, zoals wij ook via de Bron met elkaar verbonden zijn. Leo is van mening dat wij alleen op die manier in harmonie, balans, vriendschap en liefde met onszelf en met elkaar kunnen samenleven’.

De Peter Hess-klankmassage is een ontspanningsmethode waaraan oeroude kennis over de invloed van klanken ten grondslag ligt. Deze kennis werd reeds ca.5000 jaren geleden in de ayurveda toegepast.

Leo heeft zijn opleidingen gevolgd bij o.a. Essence College in Bodegraven, Peter Hess Academy in Sneek (Sylvia Zijlstra), Klankkleur in Grollo (Erik Karsemeijer).

 

Jacques:
Jacques is een gediplomeerd en zeer ervaren healer, reader en coach met een eigen praktijk sinds 2008. Jacques heeft zijn opleiding genoten bij het Centrum van Leven en Intuïtie, het Essence College, Eric Pearl (the Reconnection), Lightwave en paragnost Hans de Haan.                                   

Jacques helpt je bij het maken van keuzes in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van je persoonlijke groei en ontwikkeling, werk of relatie. Daarbij maakt hij contact met jouw energie en geeft hij je informatie over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Hij helpt je met het zetten van stappen in de goede richting. Respect en integriteit staan hierbij voorop.

Sandra:
Sandra is professioneel astrologe, gezins- kindercoach en sinds 2006 werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.

Daarbij heeft Sandra de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd en met succes afgerond. Hiermee geeft zij de mogelijkheid, intense en grote levensthema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.

Als professioneel astrologe heeft Sandra een unieke vorm van systeemopstellingen gecreëerd, namelijk de Symbolon Horoscoop Opstellingen: Systemisch werk vanuit de unieke persoonlijke geboortehoroscoop.  Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Sandra verzorgt met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelings trajecten.

Willem:
Beste mensen,

Ik ben Willem de Wolf en voel mijzelf goed in de groep(de Roedel), maar ook Al-een. Ik ben reeds 73 jaar op Aarde en heb veel geleerd en ervaren. Als het mijn tijd is, vertrek ik weer naar het Universum om daar uit te rusten van mijn gedane arbeid.


Ik ben Sjamaan geworden, door inwijdingen en het trainen van mijn Intuïtie.


Een mooie definitie van Spiritualiteit is :

Spiritualiteit is het vermogen , om de Ander te helpen, het leven te begrijpen, het te laten bloeien en het te verlaten, als de tijd gekomen is.


Ik zie ernaar uit U te ont-moeten.

Hartegroet, xx

Willem.Gerard:
Gerard is een bevlogen en energieke persoonlijkheid die een aantal jaren geleden zijn managementfunctie heeft ingeruild voor zijn toekomst als Klankmasseur.
In 2007 is Gerard gestart een opleiding intuïtief waarnemen. Dit is een aanvulling geweest op zijn grote passie om zich te ontwikkelen als Klankmasseur.

In het jaar 2008 is Gerard tevens gestart met de basisopleiding Klankmassage.
Met groot enthousiasme is Gerard vervolgens gestart met zijn opleiding aan de Nederlandse Peter Hess Academie, begeleid en gegeven door de gerenommeerde Erik Karsemeijer. In het jaar 2012 heeft Gerard met succes zijn Masterschap Klankmassage – Therapie afgerond.

Gesteund door de Peter Hess Academie en de beroepsvereniging in Duitsland, is hij nu nauw betrokken bij het vormen van de beroepsvereniging in Nederland.

Data
In het weekend van 24 t/m 26 november 2017. Aanvang vrijdagmiddag 16.00 uur, afsluiting zondagmiddag 16.00 uur.

Kosten
€ 295,00 programma, Inclusief overnachtingen en uitgebreid bourgondisch genieten.  
Maaltijden (2x ontbijt – 3x lunch – 3x diner) en dranken, versnaperingen inbegrepen. 
Catering bestaat voornamelijk uit biologische producten.    

Inschrijving is definitief bij 50% aanbetaling.
Deelnemersaantal 8 personen.

Hartengroet,
Sandra, Jacques, Willem, Gerard en Leo
De Cateraars, Alex en Ingeborg               

Pelschans 4
2728 GX Zoetermeer
Heb je vragen, mail of bel gerust: info@sandrajansenvangalen.nl
Tel: 079-3422052 / +31641383076

Klankschalen op de Dagbesteding - De Hartenkamp Groep Beverwijk

Op 13 juli 2017 mocht ik op uitnodiging van Yvonne, begeleidster bij de Hartekamp Groep, locatie Duinwijklaan in Beverwijk een groep cliënten kennis laten maken met de Klankschalen, de Gong en nog enkele andere instrumenten.

Over de Hartekamp Groep:

Onze missie

Wij werken aan een goed leven. Midden in de samenleving, voor mensen met een beperking. Wij zijn er om mensen met een beperking te ondersteunen en hen te helpen zich te ontwikkelen. Een leven dat cliënten zelf voor ogen hebben. Wij bieden daarbij ruimte om te proberen en te leren. Wij luisteren naar onze cliënten, herkennen de vraag achter de vraag en ondersteunen elke dag opnieuw met respect en toewijding ......... Lees meer

KLankmasseurs afgezwaaid 06-03-2017

Op de foto ziet u op de achterste rij v.l.n.r.:Jetty Jansen (Geldrop), Anne Veenendaal (Leeuwarden), Jolanda van Holten (Rotterdam) en diny Broeders (Udenhout). 
Op de voorste rij: Sandra Slabbekoorn (Klundert), Leo Plugge (Zoetermeer), Conny Poelman (Beverwijk) en George Mensink (Rotterdam), 

Ticket to the world

21 t/m 23 april 2017: 

Voor iedereen die los wilt komen van de dagelijkse hectiek en verlangt naar bezinning. Met als thema; Ontdek dat het niet de vraag is wat jij wilt van het leven, maar wat het leven van jou wilt!  

 

Voor iedereen die los wilt komen van de dagelijkse hectiek en verlangt naar bezinning. Met als thema; Ontdek dat het niet de vraag is wat jij wilt van het leven, maar wat het leven van jou wilt!  

In het weekend van vrijdagavond 21 april t/m zondag 23 april 2017 hebben wij onder professionele begeleiding, opnieuw een bijzonder programma samengesteld in het natuurgebied van de prachtige Kalmthoutse Heide, het bezinningscentrum ‘Oasis’ van de Mellie Uyldert Stichting. Het is weer een groot voorrecht om in de geest van Mellie, hier te mogen werken en verblijven.

Klankmassages -  Astrologie voor de Ziel – Roos Readingen – Meditatie Klankschalenreis - Workshop Pure You – Etherische Oliën – Stiltewandeling   

Keer terug naar je natuurlijke oorsprong en kom opnieuw / intenser in contact met je natuurlijke, innerlijke veerkracht. Groei mee met de 4e dimensie, het Zielsgerichte tijdperk. Leer opnieuw te focussen, vergroot je (zelf)kennis en ga het avontuur aan je innerlijke ondernemer 24 uur per dag te omarmen. Durf nog beter te vertrouwen op je puurheid en leer blindelings te vertrouwen op de impulsen van je sensitieve spontaniteit en intuïtie.     

 

Ervaar een ontspannend klankmassage terwijl u het goede doel steunt

In de maanden januari en februari van dit jaar kunt u voor slechts 20 euro een ontspannende klankmassage ondergaan waarbij u tevens de strijd tegen kanker steunt. Het door u betaalde bedrag zal worden overgemaakt als sponsorgeld naar Alpe d' Huzes.

Boek nu direct via deze site, zie de Tab: 'Reserveer Online'

Oude Magie op het eiland De Kluut

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Ontspannen en jezelf herontdekken in Kalmthout (B)

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Je Eigen werkelijkheid

Je eigen werkelelijkheid zorgt voor je en zal situaties creëren die jij nodig hebt om te groeien.

Distantieer je niet van je eigen gevoelens en belevingen want zij zijn de Goddelijke Sleutels naar de vrijheid. Leer ze ten gunste van jezelf te gebruiken en probeer datgene wat je tegenkomt niet te bevechten. Het komt op je pad om je te helpen

Bron: © 2006 – 2016 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”.

Please reload

bottom of page