top of page
28-8-2022 21-11-07.jpg
Leo.jpg

Missie

‘Mijn missie zie ik als de volgende bescheiden bijdrage: Helpen bouwen aan- en het stimuleren van een wereld waarin mensen contact durven- en willen maken met zichzelf en met elkaar. Mensen die durven verbinden via de buitenkant, in het dagelijks leven en in de normale omgang, zoals we ook via de Bron met elkaar verbonden zijn. Ik ben van mening dat we alleen op die manier in harmonie, balans, vriendschap en liefde met onszelf en met elkaar kunnen samenleven’.

 

Hiervoor is moed en durf nodig. Moed om aan de gang te gaan met jezelf, om jezelf te onderzoeken op wat je ervan weerhoud om je leven te leven zoals je het in essentie voor ogen had. Durf is er nodig om je aangelegde beperkende gedachten, welke je weerhouden van je leven te leven, aan te pakken en er stuk voor stuk mee af te rekenen.

 

Klank en Trilling kunnen een hulpmiddel zijn om de balans en harmonie in jezelf terug te vinden, om jou weer te verbinden met jezelf. Verbonden zijn- en je verbonden voelen met jezelf brengt innerlijke rust en tevredenheid. Slechts als je verbonden bent met jezelf en in tevredenheid en rust leeft met wie je werkelijk bent kan je de verbinding met de ander zonder voorwaarden tot stand brengen.

Het effect van Klankschalen kan een grote bijdrage leveren aan je zoektocht naar innerlijke rust en tevredenheid. Klank en trilling stellen je in staat om te communiceren met jezelf, met je innerlijk weten. De klank en trilling roepen herinneringen bij je op. Momenten uit een recent- of minder recent verleden kunnen worden vrijgemaakt en als een verrassing voor je worden ‘gewekt’ en aan je worden ‘getoond’.

 

De klanken van de Klankschaal komen direct binnen in het hart en de trillingen worden door je gehele lijf ervaren.

Wat ik iedere wereldburger gun is dat zij of hij durft te leven. Durven te leven met onszelf, met wie we zijn en met iedereen om ons heen die ons pad belopen of kruisen.

Ramses Shaffy zong reeds in 1967 het lied ‘ Mens durf te Leven’

Een kort citaat uit het lied:

 

Met je kop in de hoogte,
En neus in de wind.
En lap aan je laars hoe een ander het vindt.
Houd een hart vol van warmte, van liefde in je borst.
Maar wees op je vierkante meter een vorst.
Wat je zoekt kan geen ander je geven.
Mens, durf te leven.
Mens, durf te leven

Terug .........

bottom of page