top of page

- Healing

- Reading

- Klankmassage

Sta jezelf toe om in volledige rust, vrede en harmonie te leven.

Je intuïtie herkennen en herontwikkelen, betekent opnieuw evenwicht vinden tussen je binnen- en je buitenwereld. Je intuïtie is onlosmakelijk met jou verbonden. Op heldere en inspirerende wijze ‘leest’ Leo jouw, mogelijk nog onbewuste, binnenwereld. Je ontvangt via zijn readingen inzicht in je eigen gedragingen en als gevolg de handvatten om op eigen kracht hiermee aan de gang te gaan, als je dat zou willen.

Durf je het aan om stap voor stap dichter bij je Wezenskern te komen? Durf je te ontdekken wie jij in essentie bent, durf je jezelf te omarmen en te luisteren wat jouw Ziel jou te vertellen heeft? Jouw Ziel welke zo vaak door jou genegeerd is, opzij geschoven is omdat de normen en waarden, wensen en eisen van anderen belangrijker leken te zijn. Jouw Ziel die onvoorwaardelijk van je is blijven houden en in je blijven geloven.

Durf jij die Ziel te ontmoeten?

De tijd is gekomen om contact te maken met je eigen Hart, de plek waar je Ziel in huist. Zodra je contact hebt gemaakt met je Ziel is het tijd om je grootste Zielsverlangen te gaan ontdekken, zodat je in harmonie en vrede met jezelf kunt gaan leven. Het geheim van het leven zit 'm in de eenvoud. Leven vanuit je Hart is als leven vanuit de Bron, jouw eigen Bron van Goddelijk licht en wijsheid. Alleen jij weet wat goed voor jou is. Niets of niemand kan jou nog kwetsen of ongelukkig maken, je bent één met jezelf. 

- Roos Reading

- Aura Reading

- Chakra Reading 

- Healing

- Klankmassage volgens de Peter Hess Methode

- Individuele Klankmassage

- Klankconcert 1:1

- Klankconcert - Groep

- Roos Reading gevolgd door Klankmassage

- Aura Reading gevolgd door Klankmassage

- Chakra Reading gevolgd door Klankmassage

bottom of page