top of page

zo 28 okt

|

Zoetermeer

Workshop - Kennismaken met Klankschalen

Aan het einde van de workshop Kennismaken met Klankschalen heb je kennis van de oorsprong en een aantal toepassingsmogelijkheden van Klankschalen. Je bent zelf aan de slag geweest met diverse soorten en maten Klankschalen. Tevens hebt je een Klankmeditatie- en een Klankmassage ervaren.

Uw registratie is in dankbaarheid ontvangen, we nemen contact met u op!
Andere evenementen bekijken
Workshop - Kennismaken met Klankschalen
Workshop - Kennismaken met Klankschalen

Tijd en locatie

28 okt 2018, 10:00 – 17:00

Zoetermeer, Pelschans 4, 2728 GX Zoetermeer, Nederland

Gasten

Over het evenement

De workshop ‘Kennismaken met Klankschalen’ wordt gegeven op de volgende locatie:

Pelschans 4

2728 GX Zoetermeer

De ruimte is comfortabel en sfeervol ingericht en goed bereikbaar. Kom je met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het huis beschikbaar. De locatie is ook bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals de randstadrail vanuit Den Haag. Vanaf het station is het 10 minuten lopen. Indien gewenst, of bij regenachtig weer, kunnen we je bij het station van de randstadrail ophalen met de auto.

De groep bestaat uit 2 .. 4 deelnemers, enerzijds om uitwisseling te bewerkstelligen en anderzijds om voldoende persoonlijke aandacht mogelijk te maken.

De sfeer is ongedwongen en informeel terwijl de aandacht voor het onderwerp (Klankschalen) voldoende centraal staat en als gevolg aan bod zal komen.

Een ieder die in contact is gekomen met klankschalen verbaast zich over de prachtige klanken en de diepe, ontspannende uitwerking van de schalen. Er zijn voldoende en verschillende type Klankschalen aanwezig om mee te oefenen.

De workshop vangt aan om 10:00uur en zal om 17:00uur worden afgesloten. Gedurende de dag is er voldoende thee; koffie; sapjes en versnaperingen aanwezig en rond het middaguur zal er een fijne lunch worden geserveerd.

Een syllabus, een document met een overzicht en samenvatting van de onderwerpen die worden behandeld tijdens een workshop ligt voor je klaar bij aankomst. Er is in dit document voldoende ruimte om je eigen aantekeningen toe te voegen.

De eigen bijdrage aan de workshop zal €65 per persoon bedragen, in dit bedrag is koffie; thee; lunch etc. inbegrepen.

Er is geen vooropleiding of ervaring met Klankschalen nodig om aan deze workshop deel te kunnen nemen.

De workshop kan voor jou een eerste kennismaking zijn met Klankschalen, gewoon omdat je dit wilt ervaren echter, het kan ook het startpunt zijn voor een verdere opleiding, bijvoorbeeld tot Klankmasseur of Klanktherapeut.

Aan het einde van de workshop Kennismaken met Klankschalen heb je kennis van de oorsprong en een aantal toepassingsmogelijkheden van Klankschalen. Je bent zelf aan de slag geweest met diverse soorten en maten Klankschalen. Tevens hebt je een Klankmeditatie- en een Klankmassage ervaren.

De workshop Kennismaken met Klankschalen maakt deel uit van een leerlijn, indien gewenst kan je je kennis op het gebied van werken met Klankschalen verder uitbreiden via het hieronder getoonde traject.

Iedere workshop zal worden afgesloten met het uitreiken van een certificaat als bewijs van deelname met daarop de vermelding van de behandelde onderwerpen.

De dagindeling van de workshop zal er als volgt uitzien:

 Introductie

 Kennismaken met elkaar

 Achtergrond informatie over Klankschalen

 Toepassingsmogelijkheden met Klankschalen

 Lunch

 Klankmeditatie

 Demo van een Klankmassage

 Pauze

 Klankschalen

 Afronding, tijd voor vragen, uitreiken certificaat

 Bespreken van de mogelijkheden tot vervolg workshops

(Kleine wijzigingen voorbehouden)

Deel dit evenement

bottom of page