top of page

vr 02 mrt

|

Zoetermeer

Terugkeer naar de Essentie

Een unieke combinatie van Astrologie voor de Ziel, Klankmassage, Systeemopstellingen, Klankschalenreizen en Roosreadingen door Leo Plugge en Sandra Jansen van Galen.

Uw registratie is in dankbaarheid ontvangen, we nemen contact met u op!
Andere evenementen bekijken
Terugkeer naar de Essentie
Terugkeer naar de Essentie

Tijd en locatie

02 mrt 2018, 10:00

Zoetermeer, Pelschans 4, 2728 GX Zoetermeer, Nederland

Gasten

Over het evenement

Terugkeer naar de Essentie :

Een unieke combinatie van Astrologie voor de Ziel, Klankmassage, Systeemopstellingen, Klankschalenreizen en Roosreadingen door Leo Plugge en Sandra Jansen van Galen.

Download de flyer

Tijd en locatie

2 maart; 3maart en 7 april van 10.00uur..16.00uur of:

11 mei; 12 mei en 17 juni 2018 van 10:00uur..16:00uur

Locatie: Pelschans 4, 2728 GX Zoetermeer, Nederland

Over het evenement :

Training driedaagse - Terugkeer naar je Essentie

Een unieke combinatie van astrologie voor de ziel, Klankmassage, Systeemopstellingen, Klankschalenreizen en Roosreadingen door Leo Plugge en Sandra Jansen van Galen.

Heb je de behoefte om je meer te verbinden met de natuur in jezelf en het leven? Merk je dat je regelmatig in zelfbedrog stapt en verlang je er naar je hartenwensen vorm te geven? Leef jij je leukste leven of verlang je naar een gelukkiger leven, waarin je het vermogen ontwikkelt jouw kern nooit meer te verlaten? Dan is deze training driedaagse ‘Terugkeer naar je Essentie’ wellicht iets voor jou!

Geluk ligt bij jezelf. Kies ervoor te worden wie je echt bent!  

Dag 1

Leo en Sandra nemen je via een reis van verinnerlijking mee, de schijnbare grenzen te verleggen om de poort van je Hart en je kern, waar je inspiratie doorheen stroomt, vol overgave opnieuw te laten stromen. Je wordt je bewust van jouw hoogste potentieel en je vaardigheden.

Dag 2

Op liefdevolle en integere wijze ga je aan de slag om opnieuw kennis te maken met je Ziel. Het is feest voor deze hogere macht en de innerlijke leraar in jouw. Er worden je praktische- en gedegen tools aangereikt om opnieuw te leren samen te werken met je Ziel, wat je leven enorm zal verrijken. Een frisse kijk op jezelf ontstaat!

Dag 3

Welke geheimen gaan er in je schuil en wat kom je eigenlijk doen in dit leven! Welke verborgen ‘schatten’ liggen er in je onderbewuste opgeslagen? Wat is nu werkelijk het diepste verlangen van je Ziel. Sandra en Leo begeleiden je tijdens deze bijzondere dag om je over te geven aan de Soulmate in jou. Dit bijzondere bewustwordingsproces biedt

in 1 oogopslag helderheid en vervaagd al je twijfels.

Om zoveel als mogelijk deelnemers in de gelegenheid te stellen om deze training 3 daagse bij te wonen organiseren we ‘m in 2018 twee maal, zie onderstaand de data:

Data:

Training driedaagse 1:

Module 1 vrijdag 2 maart

Module 2 zaterdag 3 maart

Module 3 zaterdag 7 april

Training driedaagse 2:

Module 1 vrijdag 11 mei

Module 2 zaterdag 12 mei

Module 3 zondag 17 juni

Kosten

Euro 90,00 per dag inclusief duurzame, biologische lunch en syllabus.

Inschrijving is definitief bij 50% aanbetaling

Minimaal aantal 4 deelnemers en maximaal 6 deelnemers. Op deze wijze bereiken we een optimale afstemming tussen uitwisseling en persoonlijke aandacht.

Locatie: Pelschans 4 2728 GX Zoetermeer

Heb je vragen, mail of bel gerust:

info@sandrajansenvangalen.nl - Tel: 079-3422052 / +31641383076

info@leoplugge.com - Tel: +31655683640

Deel dit evenement

bottom of page