top of page

vr 04 mei

|

Bergeijk - De Negende Zaeligheyt

Reconnection in the Spring

Reset of the Mind Voorjaarseditie 2018 Verlang je er ook naar om je te verbinden met jezelf?

Uw registratie is in dankbaarheid ontvangen, we nemen contact met u op!
Andere evenementen bekijken
Reconnection in the Spring
Reconnection in the Spring

Tijd en locatie

04 mei 2018, 17:00 – 06 mei 2018, 16:00

Bergeijk - De Negende Zaeligheyt, Witrijtseweg 15, 5571 XJ Bergeijk, Nederland

Gasten

Over het evenement

Reset of the Mind - Voorjaarseditie 2018

Download de Flyer

Verlang je er ook naar om je te verbinden met jezelf en ben je al een tijdje op zoek naar een remedie, zodat je niet langer verleid wordt door de ‘hoofdzaken’ van je leven?

Heb je de behoefte om je meer te verbinden met de essentie van jezelf en het leven en verlang je er naar je hartenwensen vorm te geven? Voel je jezelf soms ook als een hamster in een molentje en heb je de behoefte oude patronen, negatieve gedachten en/of gewoontes te doorbreken? Leef jij je leukste leven of verlang je naar een gelukkiger leven, waarin je het vermogen ontwikkelt jouw kern nooit meer te verlaten?

Dan is deze voorjaarseditie reconnection wellicht iets voor jou!

In het voorjaarsweekend van 4 tot en met 6 mei 2018 is er een boeiend programma voor je samengesteld, om de kracht van je geest te optimaliseren!

Deze keer hebben wij onze keuze laten vallen op de sfeervolle locatie ‘De Negende Zaeligheyt’ in de rust, ruimte en de prachtige natuur van een stiltegebied bij het plaatsje Bergeijk in de provincie Brabant. Hier word je alle ruimte gegeven om op jouw eigen wijze en onder professionele en liefdevolle begeleiding vorm te geven aan persoonlijke inzichten, rust, ontspanning en bewustwording van je innerlijke wijsheid. Hierdoor kunnen vrede en zelfcreatie ontstaan!

De Negende Zaeligheyt ligt midden in boswachterij De Kempen. Dit is een prachtige omgeving midden in de bossen en tussen verschillende heidevlaktes.

Wakker worden in het voorjaar van de fluitende vogels, de natuur in volle bloei en 's-avonds heerlijk bij het kampvuur zitten en enkel het geknisper hiervan horen.

Geluk ligt bij jezelf. Kies ervoor te worden wie je echt bent!

Programma

Astrologie voor de Ziel - Meditaties - Klankmassages – Workshop Pure You AstroParty Roos Readingen - Hand- en voetmassages – Coaching - Klankschalenconcert - Stiltewandeling.

Ons Team : Sandra - Jacques - Gerard - Leo

Sandra

Sandra is professioneel astrologe, energetisch therapeut, gezins- kindercoach en sinds 2006 werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.

Daarbij heeft Sandra de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd en met succes afgerond. Hiermee geeft zij de mogelijkheid, intense en grote levensthema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.

Als professioneel astrologe heeft Sandra een unieke vorm van systeemopstellingen gecreëerd, namelijk de Symbolon Horoscoop Opstellingen: Systemisch werk vanuit de unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Sandra verzorgt met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Leo

Aankomen met klank samen met Leo. Leo is een geboren Scheveninger. Hij is open, integer, invoelend en respectvol in het contact met andere mensen. Luisteren zonder oordeel is één van zijn kwaliteiten. Samen met Leo probeer je op unieke wijze de momenten in je leven te ontrafelen waarin het niet helemaal helder is of zelfs helemaal niet helder, welke richting jij op kunt gaan of wat jou hierin blokkeert.

Leo inspireert en stimuleert je persoonlijke groei in bewustzijn op jouw weg naar innerlijke vrijheid oa via de RoosReadingen en Klankschalenmassages/reizen. Zijn aardse en zeker niet zweverige Readingen helpen je, om op je eigen manier en in je eigen tempo de uitdagingen over jezelf aan te gaan en bieden je de mogelijkheden om vrijer, spontaner en met meer plezier te leven en te werken.

Zijn missie: Helpen bouwen aan- en het stimuleren van een wereld waarin mensen contact durven- en willen maken met zichzelf en met elkaar. Mensen die durven verbinden via de buitenkant, in het dagelijks leven en in de normale omgang, zoals wij ook via de Bron met elkaar verbonden zijn. Leo is van mening dat wij alleen op die manier in harmonie, balans, vriendschap en liefde met onszelf en met elkaar kunnen samenleven’.

De Peter Hess-klankmassage is een ontspanningsmethode waaraan oeroude kennis over de invloed van klanken ten grondslag ligt. Deze kennis werd reeds ca.5000 jaren geleden in de ayurveda toegepast.

Leo heeft zijn opleidingen gevolgd bij o.a. Essence College in Bodegraven, Peter Hess Academy in Sneek (Sylvia Zijlstra), Klankkleur in Grollo (Erik Karsemeijer).

Jacques :

Jacques is een gediplomeerd en zeer ervaren healer, reader en coach met een eigen praktijk sinds 2008. Jacques heeft zijn opleiding genoten bij het Centrum van Leven en Intuïtie, het Essence College, Eric Pearl (the Reconnection), Lightwave en paragnost Hans de Haan.

Jacques helpt je bij het maken van keuzes in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van je persoonlijke groei en ontwikkeling, werk of relatie. Daarbij maakt hij contact met jouw energie en geeft hij je informatie over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Hij helpt je met het zetten van stappen in de goede richting. Respect en integriteit staan hierbij voorop.

Data

In het weekend van 4 t/m 6 mei 2018.

- Aanvang vrijdagmiddag 17.00 uur;

- Afsluiting zondagmiddag 16.00 uur.

Kosten

€ 325,00 Inclusief 2 overnachtingen en uitgebreid, bourgondisch genieten.

Maaltijden (2x ontbijt – 2x lunch – 2x diner) en dranken, versnaperingen inbegrepen.

Catering bestaat voornamelijk uit duurzame en biologische producten.

Inschrijving is definitief bij 50% aanbetaling.

Deelnemersaantal maximaal 12 personen.

Hartengroet,

Sandra, Jacques en Leo

Ont-Dek Je-Zelf!

Pelschans 4

2728 GX Zoetermeer

Heb je vragen, mail of bel gerust: info@sandrajansenvangalen.nl

Tel: 079-3422052 / +31641383076

Deel dit evenement

bottom of page