top of page

Astrologie

Maandprognose augustus 2018

July 31, 2018

Magie van Zelfcreatie

Deze zinderende zomer staat nu geheel in het teken van de zonnekracht in de warmhartigheid en gulheid van het gesternte Leeuw. Hiermee ben je aangekomen in een periode van vrijheid, bewegingsruimte en om het kleine kind in je alle welverdiende aandacht te geven, waarin het ooit tekort is geschoten. Sport, spel en beweging vieren hoogtij. Tegelijkertijd is er de periode van verinnerlijking en stilte.

Leeuw brult je toe; ben in het hier en nu en maak je los van de gevestigde orde! Stap in de beweging waarin jij het verschil kunt maken, met als intentie jouw authenticiteit opnieuw te veroveren. Tijdens de bijzondere maansverduistering van 27 juli is er een verschuiving in het collectief bewustzijn vrijgekomen en stroomt er een nieuwe energie door de wereld, welke verbonden is met een sterkte oerkracht van revolutionaire creativiteit. Hierin nodigt de zonnekracht in Leo (Leeuw) vanuit een oppositie je uit, om de brug naar jezelf te slaan en je te verbinden met je innerlijke kracht.

De Zonnekracht in Leeuw vertelt je dat ook jouw besturende en organiserende kwaliteiten nodig zijn! Dit, om deze komende periode gezamenlijk met de vrouwelijke, zachte krachten van Venus de wereld, het klimaat en de natuurlijke geometrie weer in ‘juiste en gezonde’ banen te leiden. Het is de kritische noot van het heilige gesternte Maagd, welke je hierin tot en met 6 augustus zal begeleiden, om vervolgens ’s nachts de zachtheid en diplomatiekheid van de Weegschaal in te stappen. Stel je persoonlijke project samen door de puntjes op de ‘i’ te zetten en gebruik de waardigheid en koninklijkheid van Leeuw, om in stilte verbinding te maken met je innerlijke kracht van zelfcreatie.

Tevens wordt dit bevestigd door de communicatieve Mercurius® in Leeuw, tot en met zondagochtend 19 augustus. Verdieping en stilte in jezelf, bieden je een gloednieuw design en helpen je om oude en vastgeroeste overtuigingen, ideeën over jezelf en anderen een plek van innerlijke vrede te geven.

Mars laat nog steeds zien dat de snelheid uit de lucht is en hetgeen waar je jezelf voor inzet het beste verloopt, als alles gebeurt op een weloverwogen en serieuze wijze. Op 13 augustus zwaaien de reglementen van het gesternte Steenbok de scepter. Haastige spoed is zelden goed en mocht je dit vergeten, wordt je abrupt terug gefloten door de chemie van het universum. Blijf je tempo verlangen tot 27 augustus. Mars® zal deze dag vanuit het ‘stationair’ zijn weer langzaam in beweging komen. Omdat Mars een spanningsboog met Uranus® maakt, blijft het oppassen geblazen voor een kort lontje en nare politieke situaties. Daarbij schuilt een klein ongemak om het hoekje.
De eigenzinnige Uranus®  in het gesternte Stier zal je samen met Saturnus® in zijn eigen teken Steenbok, ondersteunen om je persoonlijke lotsbestemming en ambitie een boost te geven en deze verder te ontplooien.

De uiterste gedetailleerdheid en esoterische wetenschap van de westerse astrologie, maakt bewustzijn mogelijk en helpt je de diepten van je Ziel te ontrafelen!

Kies ervoor de Magie van Zelfcreatie in je ontwaken.

nb ® retrograde beweging; naar binnen gekeerd, verinnerlijking, levensopdrachten opnieuw tegenkomen, achterstallige klussen, achter de schermen zijn.  Dat de kracht van het hart en van hieruit bewuste, liefdevolle keuzes durven maken de wereld van synchroniciteit in trilling brengen, heeft zeer gewaardeerde en bijzondere persoonlijkheid en collega Tineke Boogaarts, ons in een hele fijne uitwisseling gebracht.

Inmiddels heeft Tineke haar creatie en kindje ‘Astroparty’ officieel overgedragen aan mij en wordt er op dit moment hart(d) achter de schermen gewerkt, om het boeiende ‘Astroparty’ in een nieuw jasje te steken.

Astroparty het bordspel van en door astrologen, als professionele spelleiders begeleidt, zal ook een aanpassing van titel ondergaan waarnaast uiteraard de huidige titel blijft bestaan. Jullie worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen! 

Met Liefde, Sandra

 


 

Maandprognose april 2018

March 30, 2018

Nieuw Avontuur

Hand in hand, samen met het gesternte Ram, word je op spontane wijze verleidt om onbevangen en met geopend hart een gloednieuwe cyclus in te stappen.
De levenskracht en warmte van de Zon welke al eeuwenlang in dezelfde cadans door de 12 archetypen van de dierenriem beweegt, belooft je opnieuw de solaarpower van een gloednieuwe start.

Vind je het moeilijk om onbevangen te zijn door tegenslagen van het leven, verzacht moeder Maan je tijdens de start van deze aprilmaand met al haar verzorgende vibraties via de lieftallige, zachte Weegschaal. Je zult merken dat je fijngevoeliger bent en behoefte hebt aan zachtheid. Fijne momenten en in verbinding met de ander zijn staan centraal op eerste en tweede Paasdag.  
De Zon in Ram biedt kiemkracht en impulsen tot manifestatie en nieuwe activiteiten. Geef twijfel geen enkele ruimte en vertrouw de kracht van puurheid!

De planeten Mars en Saturnus in de autoriteit van Steenbok, vormen tijdens Pasen en de start van deze nieuwe jaarlijkse cyclus, een ijzersterke conjunctie – samensmelting – en bieden je traditiegetrouw alles om op jouw eigen wijze er een glansrijke, ambiteuze periode van te maken.

Een nieuwe cyclus start waarbij je sleutelwoorden ‘vrijheid en eigenzinnig’ zijn. Ram moedigt je met kracht aan via de woorden: ‘Ik wil’
Het kosmische principe van Ram is een belangrijk gegeven. Aries (Ram) wordt vaak betiteld als ruw, onnadenkend en bot. Echter, is Ram de eerste manifestatie op Aarde. Sterk, doortastend en met gebundelde energie is het Ram die je wakker schudt uit je slaap, de winterstof afklopt, je helpt je schouders te rechten en nieuw leven inblaast.

Wake up, doe jezelf deze belofte en kies er heel bewust voor om opnieuw op Safari te gaan!

De lieftallige Venus heeft tegelijkertijd met al haar charme gekozen voor de rustgevende en trouwe impulsen van het gesternte Stier. Zij helpt je er tot 24 april aan te herinneren, dat genieten van het leven ontzettend belangrijk is. Daar waar je te snel wilt gaan, tikt Venus je uiterst vriendelijk op je schouder om terug te schakelen naar de tweede versnelling. Proef de vruchtbaarheid van het leven, vertelt zij je. Geniet van de natuurweelde die zich opnieuw ontvouwt en laat je telkens weer verwonderen door de ‘Divine Energy’ – Scheppingskracht.
Een goed glas wijn en heerlijke, sfeervolle maaltijd of een heerlijk bakkie in de voorjaarszon doet een wereld voor je openen.

Als Venus vervolgens op 24 april, klokslag 18:40 uur Nederlandse tijd de vrolijke en ongecompliceerde Tweelingen instapt, laat Venus je opnieuw uitvliegen met de mooie herinnering dat het belangrijk is om regelmatig rustmomenten in te lassen en uit te blazen.

De communicatieve Mercurius blijft je tot 15 april helpen je aandacht naar binnen te richten, je hart te voelen en achterstallige klusjes af te handelen. Vervolgens zal je energiesysteem veranderen en breekt de tijd aan om achter de coulissen tevoorschijn te komen en de buitenwereld weer in te stappen. Maak hier gebruik van en verdiep!

De centaur Cheiron maakt ’s ochtends 17 april tevens de overstap naar het gesternte Ram en zal hier tot eind september blijven. Cheiron biedt je de lessen om dát wat pijnlijk gekwetst is op persoonlijk en collectief niveau, te genezen.
De waardevolle ontwikkelingen en leerprocessen dat je niet alles zelf hoeft te doen en om hulp mag vragen, ontstaan. Daarbij zal je behoefte toenemen, om meer ruimte in te nemen. Het opkomen voor de zwakkeren in de samenleving en de impulsen te volgen voor het impulsieve, avontuurlijke pure kind in jezelf.

Laat jezelf zien en creëer vanuit volledige compassie voor jezelf, een nieuwe Lente in je leven! 

Met Liefde, Sandra

In samenwerking met *Artist Renate van Nijen

tekst © Sandra Jansen van Galen

Maandprognose maart 2018

February 28, 2018

Door de Sluiers

Inmiddels ben je via de 12 maandelijkse astrologische cyclus, aangekomen in de laatste en afrondende fase. Dit betreft een belangrijke fase, waarin de Spirit je alle gelegenheid biedt om alles wat je de afgelopen 11 maanden hebt doorleefd en ervaren op prettige - maar ook onprettige wijze, vanuit volledige overgave tot je te nemen, om vervolgens te laten gaan.

Het licht en de kracht van de Zon heeft de ultieme zachtheid van het gesternte Vissen bereikt en hiermee is er een hele andere energie vrijgekomen vanuit het Universum. Misschien heb je al gemerkt dat de vitaliteit minder aanwezig is, dat je snel bent afgeleid en dat je op concreet / aards niveau minder behoefte hebt om te presteren.

Welnu, de essentie van de Zon in het gesternte Vissen haalt je met regelmaat uit de aardse werkelijkheid, om je in te wijden in de Geestelijke werkelijkheid. Pisces – Vissen roept je op om de Tempel van je Ziel te betreden en conditioneringen los te weken.
Met name de eerste week van maart wordt je alles binnen handbereik geboden om door de Sluiers te glijden voor liefdevolle en mystieke verdieping. De communicatieve planeet Mercurius en de kleine geluksbrenger Venus, verblijven dan ook nog in Vissen om vervolgens de overstap te maken naar het lenteteken Ram!
Gebruik de eerste week van maart vol overgave om lichamelijk, emotioneel en energetisch te revalideren. Update jezelf via Tai Chi, Yoga, Meditatie, Kloosterretraite of een overheerlijke Wellnessdag. Geef je over aan de symbolische ‘winterslaap’ voordat de lente haar intrede doet! Het is even geen periode om spijkers met koppen te slaan, of snelheid in ontwikkelingen.

Laat je ‘verlichten’ via fantasie, kunst, cultuur en liefdevolle zachte sessies! There is more to explore via de wereld van de fijnstoffelijke sluiers. De liefdevolle, triljoenen harmonische krachten van het Universum zijn een feit! Neem je voor dit bewustzijn niet meer door je vingers te laten glippen en verrijk jezelf met een enorme schat aan kennis. De prachtige Geestelijke werkelijkheid, waar jij een deel van bent.

De kanttekening is, dat je beïnvloedbaarder bent voor je omgeving. Mocht je eventueel in zwaar getij verkeren, zwem niet tegen de stroom in en vermijdt controlegedrag. Er wordt je onthechting geboden.  

In de ochtend van 6 maart klokslag 08.34 uur, zal de planeet Mercurius de daadkrachtige Ram instappen, waarop de planeet Venus op 7 maart zal volgen. De eerste tekenen van de Lente en ‘nieuw’ leven dienen zich aan. In je ontstaat de passievolle sprankeling om je leven een nieuwe ‘boost’ te geven. Waar je van houdt en waar je voor wilt gaan komen op sensationele wijze vrij. Zeker omdat de daadkrachtige Mars tot 17 maart in de toekomstgerichte Boogschutter verblijft. Laat eventuele ongeduld er zijn en zie dit als voorbereidende werkenergie. Als Mars vervolgens de overstap maakt naar de ambitieuze Steenbok, stap je in een opbouwende fase.

Vanaf 23 maart biedt de communicatie Mercurius je via een ‘retrogradestand’ verdieping en een periode om achterstallig werk op te pakken. Houdt rekening met vreemde versprekingen, afspraken die onverwachts vervallen, storingen op je computer etc. Check afspraken dubbel en teken geen belangrijke contracten! Deze periode duurt tot en met 15 april.

Kies ervoor jezelf via de ‘Oase van Stilte’ voor te bereiden op een nieuwe cyclus, waarin je toekomt aan dát wat jij in 2018 verder wilt opbouwen. Zo werk je toe naar een glanzende wedergeboorte. Deze maand gaat de zomertijd in en zal Ostara het begin van de Lente inluiden! Geef je over aan de laatste fases van deze winterslaap en vermijdt zoveel mogelijk verplichtingen.

Luister naar de stilte en laat je betoveren. Anders ga je aan de essentie van je Geestelijke ontwikkeling voorbij!

Met Liefde, Sandra

January 30, 2018

Via een uitzonderlijke start waarin de super-blauwe-bloedmaan in de krachtige Leeuw, op 31 januari zeker nog haar werkingen heeft, wordt je het voorrecht geboden om te genieten van een evenzo uitzonderlijke februarimaand.

Universele krachten worden gebundeld om via het Hart-Zon van ons sterrenstelsel een nieuwe ‘poort’ te openen, om je als mens via het Universeel Bewustzijn te ondersteunen in je groei naar de 5e dimensie. De laatste keer dat deze drie-eenheidssamenwerking plaats vond was in het jaar 1866.

Onze natuurlijke satelliet van de Aarde, ‘Maan’ bied je via een intens krachtige wijze verdieping naar jezelf. Maan-Ziel staat via het perigeum dicht bij de Aarde-mens en helpt je voor de tweede keer in de januarimaand, via haar volle kracht in Leeuw, heerschappij over je eigen leven op te pakken.
Daarbij kleurt de levenskracht van de Zon in het gesternte Waterman, via de Maansverduistering, het licht van de Maan in een oranjerode tint. Alles word je binnen handbereik geboden om vol vuur en passie je eigen unieke wensen en doelen vorm te geven. Met andere woorden er hangt revolutie in de lucht, waarin zelfverwezenlijking en zelfcreatie centraal staan!

Het licht en de levenskracht van de Zon in de eigenzinnige Waterman, neemt vervolgens het stokje over en roept je deze februarimaand op om je keurige en gepolijste manieren in de wilgen te hangen. Het is nu of nooit, klinkt the Sound of the Universe!

De kleine bewegelijke planeet Mercurius verblijft tot en met 17 februari tevens in de intelligente Waterman en ondersteund je via een snel denk- en handelsvermogen, je luie stoel geen mogelijkheid te geven. Je overziet het geheel, bent wel ‘in’ voor een apart en uniek verzetje en krijgt hulp bij overleg. Er hangt namelijk vriendelijkheid in de lucht, waarin de intelligentie van gelijkwaardigheid en het vermogen je als eigen en uniek individu te kunnen zien, ondersteund worden.

De Aphrodite Venus versterkt tevens de Watermanglorie tot en met 10 februari. Dit geeft een stralende parelmoerglans aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van de vrouw, via leuke en verfrissende ideeën en mogelijkheden. Je liefdesleven vraagt om een originele tint, waarin de planeet Mars in optimistische en vooruitstrevende, royale Boogschutter zeker in is voor een vurig verzetje. Dit is een prachtige stand om je/jullie unieke reis te boeken!

Als Carnaval op 11 februari van start gaat, vergezeld de zachtheid van Venus je via het gesternte Vissen in overvloed, om je mooiste gewaden tevoorschijn te halen. Laat je inspireren door het sprookje van Duizend en 1 Nacht en vier het Watermanfeest waarop iedereen welkom is!

Als op 15 februari Maan haar nieuwe Maanfase in wederom het gesternte Waterman bereikt, houdt niets je meer tegen om ‘a brand new start’ te realiseren. Kies voor jouw authenticiteit! De Zonsverduistering in Waterman helpt je eraan herinneren waar je Hart sneller van gaat slaan.

De communicatief altijd in beweging zijnde Mercurius maakt op 18 februari dezelfde beweging naar de zijdezachte Vissen. Voor het praktische ‘hoofdwerk’ is minder ruimte echter, via de pure schoonheid en klanken van muziek gaat er een bijzondere wereld voor je open.

Laat je betoveren en heb een fantastische februarimaand.

 

Met Liefde, Sandra

FORTUNA - Inspiratie van de dag via het Magische Astrologische Symbolon Tarot. Up whe go in 2018!

January 09, 2018

Er komt vandaag een situatie op je pad waarin grote geestelijke arbeid van je verlangd wordt. Er wordt van je gevraagd terug te keren naar de bron van wijsheid en kennis in jezelf. Durf hier vandaag daadwerkelijk ook blind op te vertrouwen! Al je antwoorden liggen binnen handbereik, namelijk in jezelf!

© Astrologe Sandra Jansen van Galen
 

Jaarprognose 2018 - The Art of Living

December 27, 2017

Met een aantal belangrijke planetaire verschuivingen, start het jaar 2018 met een bijzondere, nieuwe cyclus. Tijdens de afgelopen winterzonnewende op 21 december, waarin de levenskracht en identiteitskleuring van de Zonnekracht de strenge en rechtvaardige Steenbok is ingegaan, maakte ook de planeet Saturnus dezelfde beweging via het conjunct.

Met z’n allen zijn wij beland in een geheel nieuwe periode waarin iedereen op alle lagen en niveaus wordt aangeroepen tot herziening, nieuwe structuuropbouw en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
Met anderen woorden; je wordt hard aan het werk gezet om je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

De planeet Saturnus is ‘de heerser’ van Steenbok en staat tot het jaar 2020 ijzersterk!

Het is een hele nieuwe energie die vrijkomt en deze is vooral gericht op actie, waarin gestadige opbouw alles biedt om spijkers met koppen te slaan. Dit, zowel op privé- als zakelijk en economisch gebied. Politiek gezien zullen nieuwe wetgeving en regels onze democratie aardig bezighouden.

De teugels worden strak aangetrokken. Dat alles wat Saturnus in het gesternte Boogschutter ons de afgelopen 2,5 jaar geleerd heeft en in beweging heeft gebracht, zoals te leren vertrouwen op een eigen visie, de vluchtelingenstroom welke op gang gekomen is en bouwplannen op prive- en/of zakelijk gebied die toekomstgericht waren, krijgen nu alle gelegenheid tot een pragmatische, ambitieuze en doelgerichte aanpak. Tenminste, als je van hard werken houdt.

Kortom, er wordt ons een persoonlijkheidsontwikkeling geboden met ‘the Golden Rule’: 'streef voor jezelf naar het allerbeste en wat binnen jouw handbereik ligt'. Samenwerken met innerlijke afstemming, hierop gefocust blijven en hiernaar leren handelen, biedt klaterend goud.

Saturnus is niet voor niets de Alchemist.

Tot en met de maand de maand april vormen de planeten Jupiter in Schorpioen en Pluto in Steenbok een alleraardigst koppel om de onderste steen boven te halen en ons op te tillen om naar de toppen te kunnen reiken. De zogenaamde ‘detoxbehandeling’ van Jupiter in Schorpioen kan soms confronterend zijn echter, heeft de in diepere zin genezende kracht van de grote weldoener Jupiter het beste met je voor. Laat de moed dus niet zakken!

Jupiter beweegt vanaf 9 maart 2018 tot en met 10 juli 2018 retrograde (tegengesteld) in Scorpio, hierdoor bieden de sluiers van ons Universum de mogelijkheid om op praktische wijze vooral ook ‘achter de schermen aan het werk’ te zijn en daarbij de meest waardevolle en bijzondere ontdekkingen te doen op het esoterische vlak. Als in april de krachtpatser Mars even samensmelt met Saturnus, ontstaat er een extra boost van vormgeving en beheersing op dat waar de concentratie ligt. Focus op het grote innerlijk weten en totale, hernieuwde afstemming hierop, werken optima forma.

Tijdens de maanden juni tot en met augustus, waarin voor de meesten onder ons de tijd van ontspanning aanbreekt, vormen Neptunus in Vissen en Jupiter in Schorpioen een driehoeksrelatie en midzomersprookje. Een spectaculaire groei en verlangen waarin in een wereld van harmonie, schoonheid en creativiteit samenkomen, ontstaat. Mits, de realiteit van Steenbok en Saturnus niet over het hoofd worden gezien. Ook de mystieke en geheimzinnige kanten van het leven, welke ons al eeuwenlang bezighouden, krijgen hernieuwde ruimte en inzichten. Het samenkomen van religies en de ontdekking dat welk ‘jasje’ er ook om heen zit, de Bron uit dezelfde eenheid van Liefde bestaat. Dat wij ooit alle religies zijn geweest en dat dit in ons DNA geworteld is, biedt ieder levend wezen op onze Moeder Aarde een groter bewustzijnsvorm.

Vanaf 15 mei 2018 krijgen wij tot 6 november 2018 krijgen wij alvast een voorproefje van alweer een nieuwe ontwikkeling. De eigenzinnige en revolutionaire planeet Uranus beweegt het vriendelijke en vredelievende gesternte Stier in. Op zich voelt Uranus zich niet zo op zijn gemak in Stier echter, is Uranus eigenwijs genoeg om toch op zijn eigen wijze de voorbereidingen treffen om de wereld te voorzien van een geheel nieuwe en verfrissende kijk.
Materialisme, hebzucht en grenzen zorgvuldig afbakenen komen lijnrecht tegenover gelijkwaardigheid, democratie en vredelievendheid te staan. Geldelijke belangen alsmede de omgang met ons milieu, de dierenwereld, de fok- en voedingsindustrie krijgen 7 jaar lang de tijd om herzien te worden. In het jaar 2019 komt deze revolutie helemaal op gang echter, komt Stier langzaam op gang en hebben de Universele kosmische wetten het plan blijkbaar opgepakt dat eerst Saturnus in Steenbok goed moet inslijten. Toch krijgen wij met z’n allen in 2018 al een aardige voorproefje.

Op 17 april beweegt de genezende kracht van de centaur Cheiron vanuit Vissen naar het gesternte Ram in en verblijft hier tot 29 september 2018, om vervolgens weer terug te keren naar Vissen. De resonantie van ‘mogen bestaan’ komt vrij. Cheiron neemt de beslissing om dat wat in onze kindertijd aan spontaniteit en impulsieve ideeën geen recht van bestaan meer had, bloot te leggen.
De collectieve rechten van de mens komen onder het element vuur te liggen.

Als de visie van Boogschutter en zijn eigen Jupiter op 8 november 2018 samen een enorme boost gaan krijgen, breekt de periode aan om de pijlen op de boog te zetten en deze vervolgens af te schieten richting een groeizame, veelbelovende en revolutionaire tijd.

Namens mijzelf en iedereen die voor mij het mensenwerk mogelijk maakt, wens ik jullie een fantastisch, groeizaam en magisch 2018!

 

Lees meer van het werk van Sandra  >>

Heilig Kerstlicht

December 15, 2017

Heilig Kerstlicht

Langzamerhand ben je aangekomen in de donkerste periode van het jaar. Dit moment zal donderdag 21 december exact zijn. De Zon heeft dan het punt van de Steenbok- Kreeftskeerkring bereikt. Dag en nacht zijn vervolgens 14 dagen even lang.

Als een natuurlijk ritueel, keert dit fenomeen ieder jaar op hetzelfde moment weer terug en verblijft de leven scheppende kracht van de Zon in de esoterische wijsheid van het gesternte Steenbok.
Hiermee wordt appél gedaan op de hogere macht in jezelf. Steenbok vertegenwoordigd namelijk in diepere zin de ‘Hogere Christusenergie’, ‘de Bron’ en waar ook jij een deel van bent.

En ieder jaar gaan de ‘Lichtjes’ in de boom en voor het raam. Ieder jaar branden de kaarsen in overvloed, drinken wij rode wijn en delen het kerstbrood met heerlijke lekkernijen en voegen wij ons tezamen als één groot wit Kristallen Licht.

Met de communicatieve planeet Mercurius in het gesternte Boogschutter,  net een dag voor de Heilige Kerstavond weer in zijn loopbaan vooruitgaand, is dat wat wellicht nog onbewust was, nu misschien wel een aardig nadenkertje tijdens het delen van het traditionele Kerstverhaal. Spontane en bevlogen gesprekken met een vleugje filosofie, kenmerken de Kerstdagen.

Tijdens Eerste Kerstdag voegt de liefdevolle planeet Venus zich in de vroege dageraad, ook bij het tweetal in het gesternte Steenbok. Je liefdesleven krijgt een serieuze gloed en in verbinding met familie en vrienden is er een hulpvaardige, betrouwbare en betrokken affiniteit.
De lieftallige Venus staat exact op de graden af, als een samengesmolten energie samen met Saturnus en toont prachtige voorwaarden voor de ‘Heilige Graal’ in jouw. Kortom, een moment van meditatie is zo gek nog niet en bovendien is het een prachtige dag om samen met je geliefden te zijn.

Twee Kerstdag vervolgt deze tendens zich op dezelfde voet en roept de Maan je op om vooral je impulsieve verlangens te volgen. Maan bereikt namelijk haar eerste kwartier in de spontane en speelse Ram. Een uitstekende dag om naast eventuele traditionele of beladen bezoeken, ook je eigen plan te trekken en eventuele nieuwe projecten aandacht te geven.

Maan in Ram maakt met haar Kerstzilver intens contact met een kosmisch punt welke een diep Zielsverlangen in je aanraakt. Take a moment voor serene stilte en ervaar de prachtige, natuurlijke kracht in je. Geef gehoor aan je verlangen en deel de Liefde met je naasten.

Ik wens je een fantastische en liefdevolle Kerst!

Sandra


 

 

Astrologische update per 2 juli 2017

January 01, 2020

Astrologe Sandra Jansen van Galen beschrijft op haar eigen wijze het vooruitzicht voor de komende weken:

De kleine en bewegelijke planeet Mercurius heeft een belangrijke functie voor de wereld en het universum. Mercurius begeleidt namelijk ons communicatiesysteem en hier staat de hele wereldbevolking, met daarbij uiteraard ook andere beschavingen buiten ons melkwegstelsel, bol van.

Het is de kleuring van het zachte en weemoedige gesternte Kreeft, waar ‘De Gevleugelde Boodschapper Mercurius’, al een tijdje in verblijft.

Hierdoor zijn emoties, snel aangesproken voelen, het gevoel onveilig te zijn, snel aan de orde van de dag. Mercurius staat vandaag exact, via een onderhuids spanningsaspect, op de strenge opvoeder Saturnus in Boogschutter en dit kan behoorlijk lastig zijn.

Jaarprognose 2017

January 01, 2020

Wat heeft het jaar voor ons in petto? Lees de Astrologische jaarprognose voor 2017, geschreven door Astrologe Sandra Jansen van Galen.

1 / 1

Please reload

bottom of page